Adhoc Cultura

SOS CULTURA

dilluns, 20 de juliol de 2020

per incentivar el sector de la creació, la gestió i accés a la cultura

La fundació Carulla presenta el SOS CULTURA un programa extraordinari d’ajuts per donar suport a la creació cultural i fer possibles nous projectes que donin resposta als efectes provocats per la pandèmia.

Amb aquest programa és vol Fomentar noves creacions literàries d’autors joves, promoure la realització de jornades mutare en el territori i facilitar l’accés i la participació en activitats del Museu de la Vida Rural, són els altres objectius d’aquesta convocatòria. En aquest sentit posa a l’abast del sector 4 iniciatives

  • Beques a creacions artístiques a l’espai públic.

Busquem propostes artístiques inèdites que abordin els efectes que està provocant la covid19 a la societat catalana. Per a creadors amb un mínim de dos anys d’experiència.

Fins al 31 d’agost de 2020.

  • Beques a creacions literàries en llengua catalana.

Busquem obres d’assaig i narrativa en llengua catalana. Per a escriptors d’entre 16 i 35 anys i editorials que les publiquin.

Fins al 30 de setembre de 2020.

  • Ajudes al desenvolupament de Mutare en el territori.

Per fer tres jornades mutare en diferents punts del territori català que busquin donar resposta a reptes socials des de les arts i la cultura.

Fins al 31 d’agost de 2020.

  • Tarifació social al Museu de la Vida Rural.

Des del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla vol facilitar l’accés i la participació a les nostres activitats de les persones i col·lectius més afectats per la crisi sanitària i social provocada per la Covid-19. És per això que ofereix una proposta de tarifació social que es concreta en la gratuïtat de diversos serveis i activitats.

Per consultar tota la informació, conèixer les bases i el programa pots consultar la web de la proposta aquí


Descobreix el nostre espai de suport mutu en el sector cultural, una proposta que neix de la preocupació i de les dificultats que han d'afrontar els diferents actors de l'escenari cultural davant d'un context marcat per la incertesa, el canvi i la inestabilitat. Un espai on alliberem els nostres aprenentatges, eines i metodologies. Una proposta d'acompanyament personalitzat en la cerca de recursos i d'informació d'interès per a agents culturals en el marc d'un context de gran incertesa