Adhoc Cultura

Encara som a temps de canviar-ho tot. Bones festes i fins aviat.

dimecres, 23 de desembre de 2020

Preparem-nos per al que ve, aportem-hi valor amb el que sabem fer i aprenguem allò que no sabem. Encara som a temps de canviar-ho tot. Bones festes i fins aviat.

Deixem un any que ens ha fet repensar-ho gairebé tot, fins i tot aquelles coses que ja donàvem per descomptades, per sort ha estat un any en el que hem pogut fer camí junts i escoltar-nos, conversar i treballar amb tu. Reivindiquem la proximitat i la singularitat perquè són els elements que ens diferencien en un món global i uniforme.

Tot i ser optimistes no som ingenus i sabem que no tot anirà bé, però Adhoc Cultura no tenim força per rendir-nos per això volem fomentar espais de treball, d’escolta i de suport per això Iniciem el projecte Som Hackers, decodifiquem reptes culturals per a donar-hi resposta hi vols participar?  tens un repte ?  apunta’t aquí

Tenim el poder i la responsabilitat! Som nosaltres els que hem de crear comunitat, vincular-nos amb els que sumen, mantenir-nos amb el cap clar i no perdre el temps. Preparem-nos per al que ve, aportem-hi valor amb el que sabem fer i aprenguem allò que no sabem. Encara som a temps de canviar-ho tot. Bones festes i fins aviat.


Descobreix el nostre espai de suport mutu en el sector cultural, una proposta que neix de la preocupació i de les dificultats que han d'afrontar els diferents actors de l'escenari cultural davant d'un context marcat per la incertesa, el canvi i la inestabilitat. Un espai on alliberem els nostres aprenentatges, eines i metodologies. Una proposta d'acompanyament personalitzat en la cerca de recursos i d'informació d'interès per a agents culturals en el marc d'un context de gran incertesa