Adhoc Cultura

Els nostres mantres! Us imagineu si ho féssim plegats?

dijous, 18 de febrer de 2021

Diverses són les frases que en repetim diàriament i que hem llançat arreu on hem participat, les hem defensat en articles d'opinió i les hem publicat a les xarxes socials.

Fora queixes de casa es ve plorat.- Ens van dir al primer seminari web que vam organitzar és això: No volem un discurs fatalista ni grandiloqüent. Volem acció. De tots nosaltres dependrà donar sentit al moment viscut i reflexionar per reinventar o readaptar el sistema. Us imagineu si ho féssim plegats?

Poder no em toca, però ho faig.- És el moment de sortir de la nostra àrea de confort i de fer coses que “no ens pertoquen”, accions transgressores, interdisciplinàries amb nous actors i noves eines. Us imagineu si ho féssim plegats?

Passem del “per les persones” a “amb les persones”. Sense obres faraòniques, ni edificis que esdevenen mausoleus polítics, deixem la cultura de l’edifici per passar a la cultura empàtica és a dir la que respon amb fets i adaptant-se a les necessitats de les persones. Us imagineu si féssim plegats?

De les paraules als fets.- Per nosaltres el gran repte que tenim és donar respostes aquestes necessitats sorgides i transformar les idees innovadores en accions, projectes i iniciatives que aportin resultats pràctics. Us imagineu si ho féssim plegats?


Descobreix el nostre espai de suport mutu en el sector cultural, una proposta que neix de la preocupació i de les dificultats que han d'afrontar els diferents actors de l'escenari cultural davant d'un context marcat per la incertesa, el canvi i la inestabilitat. Un espai on alliberem els nostres aprenentatges, eines i metodologies. Una proposta d'acompanyament personalitzat en la cerca de recursos i d'informació d'interès per a agents culturals en el marc d'un context de gran incertesa