Adhoc Cultura

Converses: MUSEUS I CENTRES EDUCATIUS-. Un binomi guanyador ?

dimarts, 20 d’octubre de 2020

De quines maneres podem escoltar i dialogar entre el professorat i el museus? és factible fer xarxa i comunitat per crear així propostes educatives d'aprenentatge innovadores, atractives i eficients per l'alumnat? 

De quines maneres podem escoltar i dialogar entre el professorat i el museus? és factible fer xarxa i comunitat per crear així propostes educatives d’aprenentatge innovadores, atractives i eficients per l’alumnat?

En aquest nou escenari apareixen nous però també, tot i que renovats, vells reptes; quines oportunitats i convivències poden sorgir de l’aliança centres educatius i escoles?;  com han de ser? de ben segur aquest no serà un camí fàcil quins obstacles trobem? 

Aquestes entre altres ho podrem debatre el proper dimarts 27 d’octubre a les 17,39h amb tres mestres que ja han iniciat aquest camí amb els museus. L’Eva Ferrer i l’Eli Medina, professores de cicles formatius i formadores de metodologies actives; amb en Xavier López, director de l’escola Octavio Paz de Barcelona. Apassionat per la millora de l’educació del nostre país com a eina de transformació individual i social i Pep Marés, cap de projectes d’Adhoc Cultura i coordinador dels serveis educatius del Museu de l’Empordà que moderarà el debat.

Si vols participar en el debat d’una forma activa i compartir les teves opinions, experiències i experteses l’acte serà obert, actiu i participatiu gràcies a les noves tecnologies que ens ajudaren a fer un debat enriquidor, amè i dinàmic. Hem preparat les eines i recursos per a poder fer-ho i recollir totes i cada una d’elles de les intervencions en un panell participatiu. T’esperem!

Incripcions online Aquí
Dimarts 27 d’octubre 2020 a les 17,30h


Descobreix el nostre espai de suport mutu en el sector cultural, una proposta que neix de la preocupació i de les dificultats que han d'afrontar els diferents actors de l'escenari cultural davant d'un context marcat per la incertesa, el canvi i la inestabilitat. Un espai on alliberem els nostres aprenentatges, eines i metodologies. Una proposta d'acompanyament personalitzat en la cerca de recursos i d'informació d'interès per a agents culturals en el marc d'un context de gran incertesa